Prosalv Buzau

EnglishRomanian
EnglishRomanian

Despre noi

Despre noi

Acest site NU solicita si  nu colecteaza date personale ale utilizatorilor, fiind doar un site de prezentare a produselor firmei S.C. PROSALV SRL Buzau.
Site-ul este in curs de actualizare. Va rugam sa scuzati eventualele inadvertente

 

Infiintata in 1994, PROSLV SRL a activat inca de la inceput in domeniul protectiei respiratiei cu ajutorul  aerului comprimat.
Principalul produs al societatii PROSALV – aparatul de respiratie izolant autonom, cu aer comprimat, tip ARIAC – a fost initial realizat pe baza temei de proiectare emise de catre Inspectoratul General al Corpului Pompierilor Militari (actual IGSU), in vederea dotarii trupelor de pompieri. Anii care au urmat au dus atat la perfectionarea aparatului ARIAC dar si la diversificarea produselor. Astfel, au fost proiectate, omologate si certificate:

  • aparatul pentru evacuare EVAK;
  • aparatul cu aductiune AD
  • aparatul pentru spații stramte SADAC

Aparatele de protectie respiratorie (APR) sunt produse proiectate pentru a fi purtate in medii periculoase si furnizeaza purtatorului o alimentare corespunzatoare cu aer respirabil.
Alegerea, mentinerea in perfecta stare de functionare a unui aparat de protectie respiratorie si utilizarea acestuia este o activitate complexa definita de seria de standarde ISO 16975 si este responsabilitatea angajatorului (proprietarului).

Aparatele de protectie a cailor respiratorii pot fi clasificate:
-aparate filtrante de protectie a respiratiei care utilizeaza aerul din mediul ambiant.
-aparate izolante de protectie a respiratiei care izoleaza complet purtatorul de mediul ambiant

Faceti click pentru ghid de substante chimice periculoase

Galerie foto